Witam,
mam problem z Safari. NAgle po włączeniu komputera zaczęło wariować Safari. Po otwarciu, działa chwile i nagle zaczyna się zacinać, po czym wyskakuje informacja o koniecznoiści wymuszenia zamknięcia, poniweaż program nie odpowiada. Zrobiłem aktualizację do najnowszej wersji, systemu i safari, działało dwa dni i wróciło to samo. Nie spotkałem się z czymś takim wcześniej...
Pozdrawiam
Daniel
Problem z Safari
Re: Problem z Safari
Po aktualizacji do 10.15.7 u mnie też czasem Safari zachowuje się w ten sposób.
Asus Prime Z370-A II, Core i5- 9600K, Sapphire Pulse Vega 56, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz
U mnie zaczęło się przed, po aktualizacji działało może dwa dni, po czym problem powrócił...
- Alpha01
- Hardcore Hackintosher
Na 1 rzut wyczyścił bym caches systemowe i preferencje Safari.
Gigabyte Z390 M Gaming, Core i7- 9700K, PowerColor RX 5700 Red Dragon, 16GB Crucial Ballistix Sport 3000MHz
Bootloader OC
Bootloader OC
Ciekawe, dwa dni działało, w tym dzisiaj rano. Odpaliłem komputer teraz i znowu to samo
Niestety nie pomaga
Problem niestety może być po stronie Apple.
Problem niestety może być po stronie Apple.
Asus Prime Z370-A II, Core i5- 9600K, Sapphire Pulse Vega 56, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz
Jako że miałem troszkę więcej czasu na pogrzebanie w systemie u mnie problemem jednak nie było safari tylko proces "accountsd"
A w linku rozwiązanie
https://www.macrumors.com/guide/accountsd/
A w linku rozwiązanie
https://www.macrumors.com/guide/accountsd/
- Alpha01
- Hardcore Hackintosher
Tak jak mówiłem, problem po stronie Apple. Akurat u mnie to nie wystąpiło.
Problem nie jest nowy, bo występował już w 2015.
Problem nie jest nowy, bo występował już w 2015.
Gigabyte Z390 M Gaming, Core i7- 9700K, PowerColor RX 5700 Red Dragon, 16GB Crucial Ballistix Sport 3000MHz
Bootloader OC
Bootloader OC