aktualizacja mojave

Poradniki, instrukcje i dyskusja na temat instalacji macOS 10.14 Mojave na komputerze PC.
Przemas
rookie

aktualizacja mojave

Post autor: Przemas »

Cześć może głupie pytanie, ale jeszcze nigdy nie aktualizowałem hackintosha. Jak ten proces powinien przebiegać?
Znalazło aktualizację, pobrałem, nacisnąłem żeby się zrestartował - pasek aktualizacji z logo apple załadował się trochę i uruchomił się ponownie z dwa razy. Później wyskoczył mi clover i uruchomiłem tak jak zawsze... no i nie jest zaktualizowany :(
Wyskoczyło info, takie samo jak i było. Może w cloverze zamiast boot MAC OS from "nazwa partycji" mam nacisnąć install MAC OS from "nazwa partycji"? Czy po prostu coś jest źle? Wolę zapytać, bo mam tu już zainstalowanych / skopiowanych trochę rzeczy i lipa byłaby jakby to przepadło.
Awatar użytkownika
Alpha01
Hardcore Hackintosher

Post autor: Alpha01 »

Musisz tak długo startować z install MAC OS from "nazwa partycji" aż install zniknie. Ważny jest dodatek INSTALL. Będzie tak conajmniej 2 razy, a za trzecim powinno to"install" zniknąć.
Gigabyte Z390 M Gaming, Core i7- 9700K, PowerColor RX 5700 Red Dragon, 16GB Crucial Ballistix Sport 3000MHz
Bootloader OC
Przemas
rookie

Re: aktualizacja mojave

Post autor: Przemas »

Dzięki, wszystko się zaktualizowało i działa jak powinno ;)
ODPOWIEDZ