Czy jest może sprawdzony sprzęt (płyta, procesor itp) na którym pójdzie mi bez problemu system macOS Catalina bez zbędnych kombinacji i będą działać wszystkie usługi jak na Macu? . Bardzo mi zależy na oryginalnej klawiaturze, myszce i trackpadzie Apple. Jeżeli jest taki sprzęt będę wdzięczny za listę.
Msi P65 Creator 8RF white edition, 8th Gen. Intel® Core™ i7, Intel® HM370, GeForce® GTX 1070 With Max-Q Design, 8GB GDDR5,
Zaproponuj mi proszę mi tylko zestaw w pełni kompatybilny, serie procesora, grafikę, płytę główną pod i7 ja sobie z resztą już poradzę . Zależy mi tylko na prostej instalacji i pełnej zgodności sterowników bez grzebania w rejestrach itp
Msi P65 Creator 8RF white edition, 8th Gen. Intel® Core™ i7, Intel® HM370, GeForce® GTX 1070 With Max-Q Design, 8GB GDDR5,
Przepraszam, teraz dopiero znalazłem że na forum jest baza sprzętu. Rozumiem że wybierając sprzęt z listy będę mógł korzystać z klawiatury oryginalnej i myszki przez bluetooth, imessage, App Store, icloud?. Nie dostane bana czy coś w tym rodzaju?:)
pozdrawiam
Bana za używanie systemu na innym sprzęcie niż Apple . Numer seryjny?, chodzi o numer płyty głównej?, czy muszę mieć numer seryjny z oryginalnego sprzętu Apple?.