Azteca pisze: 07 mar 2021, 14:23
Ale napisałeś cytuję: Kto instaluje i korzysta z MacOS bez dostępu do internetu?
Z kontekstu wynika, że twierdzisz, że HS wymaga odłączenia kompa od internetu. Z tym się nie mogę zgodzić.
Nie. Napisałem, że nie da się zainstalować i korzystać z MacOS-a bez dostępu do Internetu. Po prostu zrobiłem to w sposób czytelny dla osób inteligentnych.
Desktop (iMac 20,1):MSI B460M-A PRO | Intel Core i3-10100 3.6 GHz | UHD 630 | GOODRAM IRDM X 2x8 GB 2666 MHz NEC EA244WMi | KRUX Prism | OpenCore
Sorry ale opowiadasz brednie i stajesz się uszczypliwy. MacOS da się naturalnie zainstalować kompletnie bez internetu i korzystać z systemu też się da.
Azteca pisze: 07 mar 2021, 19:05
Sorry ale opowiadasz brednie i stajesz się uszczypliwy. MacOS da się naturalnie zainstalować kompletnie bez internetu i korzystać z systemu też się da.
Sorry, ale nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Napisałem, że w polecanym przez admina tego forum poradniku wymagany jest dostęp do internetu
Desktop (iMac 20,1):MSI B460M-A PRO | Intel Core i3-10100 3.6 GHz | UHD 630 | GOODRAM IRDM X 2x8 GB 2666 MHz NEC EA244WMi | KRUX Prism | OpenCore
Admin opisuje jak pozyskać system. Do tego jest potrzebny internet, bo chyba nie pozyskasz go z Biedronki. Dla samej instalacji nie jest potrzebny internet. Wystarczy mieć go na USB.
I chyba raczej potrafię czytać ze zrozumieniem, pod warunkiem, że tekst ma sens.