Photoshop CS6 problem z instalacją
Re: Photoshop CS6 problem z instalacją
Generalnie z adobe da się pobrać tylko wersje CC, ta wersja działa ok - z tym ,że nie trawię tej wersji i jeżeli na mojej konfiguracji ma nie chodzić CS6 to szczerze mówiąc mega lipa bo interface'y się znacząco różnią i mocno mnie to drażni 
Według danych z tej storny i wielu tutoriali na youtube powinien chodzić na mojave
Dla upewnienia się, sprawdziłam na MacBooku 5,5 z 2009 z systemem Mojave czy instalator działa który pobrałam no i tam działa bez problemu. Wersje systemu są te same.
Dodatkowo zauważyłam problem z połączeniem z imessage:

Dla upewnienia

Według danych z tej storny i wielu tutoriali na youtube powinien chodzić na mojave

Kod: Zaznacz cały
https://roaringapps.com/app/adobe-photoshop-cs6
Dodatkowo zauważyłam problem z połączeniem z imessage:

Dla upewnienia
- Alpha01
- Hardcore Hackintosher
No u mnie chodzi CS6. Dlaczego nie chce u ciebie tego na razie nie wiem.
https://dortania.github.io/OpenCore-Des ... vices.html
https://dortania.github.io/OpenCore-Des ... vices.html
Gigabyte Z390 M Gaming, Core i7- 9700K, PowerColor RX 5700 Red Dragon, 16GB Crucial Ballistix Sport 3000MHz
Bootloader OC
Bootloader OC
- Alpha01
- Hardcore Hackintosher
Acha, ty jeszcze nie masz wpisany ROM w twojej konfiguracji. To trzeba najpierw zrobić......
W tym celu ale potrzebne są dane z twojego kompa.
Naciskasz na czarne jabco, o twoim macu >> raport systemowy>>Sieć>>Ethernet >> i całą linijkę MAC-Adres: kopiujesz i tu wstawiasz!!
.
W tym celu ale potrzebne są dane z twojego kompa.
Naciskasz na czarne jabco, o twoim macu >> raport systemowy>>Sieć>>Ethernet >> i całą linijkę MAC-Adres: kopiujesz i tu wstawiasz!!
.
Gigabyte Z390 M Gaming, Core i7- 9700K, PowerColor RX 5700 Red Dragon, 16GB Crucial Ballistix Sport 3000MHz
Bootloader OC
Bootloader OC
"Przykro nam Został osiągnięty limit kodów i nie możemy wykonać tego żądania. Spróbuj ponownie później.... " Jak rouzmeim musze znalezc kod ktory jest pogwarancyjny.
Jeżeli tak to gidze jeszcze moge sprawdzac? Bo tu da się sprawdzić max 8 razy chyba, kazdy kod był niepoprawny
Jeżeli tak to gidze jeszcze moge sprawdzac? Bo tu da się sprawdzić max 8 razy chyba, kazdy kod był niepoprawny
eeee jak wklejam adres mac w generic>rom po 6 bytes wyskakuje mi komunikat Invalid hexadecimial data
troche się pogubiłam już co mam zrobić ;p mam tylko dodać adres mac z karty intenretowej do config.plist w zakładkę platforminfo/generic/rom czy co jeszcze muszę skonfigurować?? bo niewiem czy patrzeć co piszesz czy czytać tę instrukcję co podesłałeś powyżej
PlistEdit użyłam, ok skapłam się ,że trzeba te ":" usunąć pomiędzy kodem.
Czy poza tym coś jeszcze muszę zrobić czy zrestartować komputer?
Czy poza tym coś jeszcze muszę zrobić czy zrestartować komputer?